cncdivar
cncdivar
صفر تا صد واردات دستگاه cnc

صفر تا صد واردات دستگاه cnc

واردات دستگاه cnc امروزه یکی از بهترین و سودآورترین روش های سرمایه گذاری شناخته می شود. از آنجایی که دستگاه های cnc امروزه به وفور در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، با واردات آن ها می توان سرمایه گذاری موفقی داشت. البته نباید از این موضوع غافل شد که عدم آگاهی از روند واردات دستگاه های سی ان سی می تواند این فرایند را با اختلال مواجه نماید. به همین دلیل در ادامه به بررسی صفر تا صد واردات دستگاه cnc خواهیم پرداخت.

اهمیت واردات دستگاه cnc

دستگاه های سی ان سی انواع مختلفی دارند. با توجه به این موضوع اولین نکته ای که هنگام واردات دستگاه cnc باید به آن توجه داشت، شناخت انواع دستگاه های cnc است. به طور کلی اگر بخواهیم دستگاه های سی ان سی را دسته بندی کنیم باید به انواع زیر اشاره نماییم.

  • دستگاه فرز cnc
  • دستگاه تراش cnc
  • دستگاه برش واترجت cnc
  • دستگاه لیزر cnc
  • دستگاه پلاسما
  • و …

هر کدام از این دستگاه ها در صنایع مختلف کاربرد دارند و از ویژگی های قابل توجهی بهره مند می باشند. بنابراین برای واردات دستگاه cnc در ابتدا بهتر است نوع دستگاه مورد نظر خود را مشخص نمایید. نکته قابل توجه این است که واردات دستگاه های سی ان سی می تواند یک سرمایه گذاری بسیار ارزشمند و سودده باشد، اما نباید از حساسیت های این سرمایه گذاری غافل شد. به طور کلی با توجه به این موضوع که دستگاه های سی ان سی جزو کاربردی ترین و قدرتمندترین دستگاه های صنعتی محسوب می شوند، واردات آن ها می تواند برای طولانی مدت یک سرمایه گذاری ارزشمند محسوب شود.

نکته قابل توجه در رابطه با واردات دستگاه cnc این است که امکان واردات دستگاه های اصل اما کارکرده نیز وجود دارد. برخی از تولیدکنندگان قدرتمند دستگاه های سی ان سی آن ها را به صورت مستعمل (کارکرده) نیز به فروش می رسانند. دستگاه های کارکرده از قیمت بسیار مناسب تری برخوردار هستند و فروش آن ها می تواند سود قابل توجهی داشته باشد.

اهمیت واردات دستگاه cnc
اهمیت واردات دستگاه سی ان سی

بیشتر بخوانید:

راه اندازی و تعمیر cnc – نگهداری و تعمیر روزانه سی ان سی

مراحل واردات دستگاه cnc

در قدم بعدی نیاز است تا با مراحل واردات دستگاه سی ان سی آشنا شوید. همانطور که پیش تر به آن اشاره شد واردات دستگاه های سی ان سی بسیار حساس و دشوار است. بنابراین شناخت مراحل واردات این دستگاه ها حائز اهمیت می باشد. واردات دستگاه های cnc می تواند به رشد و توسعه اقتصادی و پیشرفت صنعت کشور کمک کند. بنابراین با وارد کردن این دستگاه ها می توان سرمایه گذاری بسیار قدرتمندی را تجربه نمود. به طور کلی واردات این دستگاه ها شامل مراحل زیر می گردد.

  • تهیه نمودن تمامی مدارک لازم برای انجام کار واردات مانند قبض انبار، بارنامه، فاکتور و …
  • بررسی و پرداخت تعرفه ها و همچنین هزینه های مرتبط با واردات دستگاه ها و ماشین آلات صنعتی
  • پرداخت مالیات ارزش افزوده با توجه به ارزش دستگاه و کشور تولیدکننده آن
مراحل واردات دستگاه های سی ان سی
مراحل واردات دستگاه های سی ان سی

شرایط و مجوزهای واردات دستگاه cnc

همانطور که گفته شد پرداخت هزینه های مربوط به گمرکی و تعرفه واردات دستگاه یکی از ضروری ترین مراحل واردات و فروش cnc است. برای واردات این دستگاه در ابتدا باید مجوزهای لازم را دریافت نمایید و سپس برای پرداخت هزینه ها اقدام کنید. فراموش نکنید که دریافت مجوزهای استاندارد به منظور واردات دستگاه های سی ان سی الزامی است. این مجوزها شامل مجوز مناطق آزاد و مجوز وزارت راه می گردد. از طرفی روند ترخیص ماشین آلات وارداتی از گمرک دارای شرایط ویژه ای می باشد.

به طور مثال داشتن کارت بازرگانی برای واردات و ترخیص ماشین آلات سی ان سی الزامی است. بنابراین در صورت عدم وجود این کارت باید از شرکت های واسطه کمک بگیرید. با توجه به این موضوع بهتر است برای اطمینان از سهولت در روند ترخیص کالا از شرکت های تجاری وارد کننده دستگاه های cnc مشورت بگیرید.

شرایط و مجوزهای واردات دستگاه cnc
شرایط و مجوزهای واردات دستگاه سی ان سی

بیشتر بخوانید:

راه اندازی و تعمیر cnc – نگهداری و تعمیر عمومی دستگاههای cnc ( سی ان سی )

راه اندازی و تعمیر cnc – نگهداری و تعمیر هفتگی سی ان سی

سوالات متداول

افرادی که قصد واردات دستگاه cnc را دارند، ممکن است با سوالات متفاوتی در این زمینه مواجه شوند. به طور کلی از رایج ترین سوالاتی که در رابطه با واردات و خرید دستگاه cnc پرسیده می شوند، می توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • تعرفه مربوط به واردات دستگاه های cnc چقدر است؟

تعرفه واردات دستگاه cnc با توجه به نو و یا دست دوم بودن آن متفاوت است. برای واردات دستگاه های سی ان سی نو نیازی به اخذ مجوز نیست و تعرفه آن ها 10 درصد می باشد. برای واردات دستگاه کارکرده و مستعمل باید در ابتدا مجوز لازم را براساس کمیسیون ماده 1 در قانون صادرات و واردات دریافت نمود. این دستگاه ها نیز دارای 7 درصد حقوق گمرکی خواهند شد.

  • هزینه و روند ترخیص دستگاه های سی ان سی به چه صورت است؟

برای ترخیص دستگاه های cnc در ابتدا باید با فروشنده به توافق رسید و سپس مجوزهای لازم را دریافت کرد. پس از آن نیاز است تا هزینه دستگاه را به فروشنده پرداخت کرد و سپس کارهای بیمه و مالیات دستگاه انجام داد. در ادامه باید روند حمل دستگاه را مشخص نمود و در نهایت دستگاه را از گمرک ترخیص کرد. در زمان ترخیص دستگاه cnc باید تعرفه 7 یا 10 درصدی آن پرداخت شود. بنابراین به منظور محاسبه حق گمرک، سود بازرگانی و دیگر هزینه های حمل و نقل دستگاه باید این ضریب را در نظر گرفت.

از طرفی هزینه های مربوط به واردات دستگاه cnc به دلار و یا یورو تعیین می گردد. به همین دلیل تمامی وارد کنندگان باید یک مالیات بر ارزش افزوده 9 درصدی را نیز در نظر بگیرند.

  • کشورهای تولیدکننده دستگاه cnc کدامند؟

کشورهای بسیاری وجود دارند که صاحب برترین برندهای دستگاه cnc می باشند. از قدرتمندترین کشورها در زمینه تولید دستگاه های سی ان سی می توان به کشورهای زیر اشاره داشت.

  • چین
  • آلمان
  • روسیه
  • آمریکا
  • فرانسه
  • ژاپن
  • تایوان
  • انگلیس
  • اتریش
  • ایتالیا

امکان واردات دستگاه cnc از چه کشورهای وجود دارد؟

برای واردات دستگاه به ایران می توان از طریق چند کشور اقدام نمود. چین و ژاپن از قدرتمندترین تولیدکنندگان ماشین آلات سی ان سی هستند، که می توان محصولات آن ها را به ایران وارد نمود. از طرفی امکان واردات سی ان سی از تایوان نیز وجود دارد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط